מן התקשורת

חפשו את מידן באתרים ובמגזינים הפופולריים ביותר

ראיון אישי עם מידן במגזין סטייל

“אני מתמחה במטבח יפני, ובעקבות הביקור שלי ביפן למדתי על התרבות והסטנדרטים הכל כך גבוהים בהכנת האוכל היפני, והסושי בפרט. זה גורם לי להבין שבזה אני רוצה לעסוק.”

מגזין מעריב ‘סוף שבוע’

“השף מידן סיבוני, הסושי־מאסטר המככב באירועי האלפיון העליון, הוזמן השבוע לבשל לשגריר יפן בישראל קוג’י טומיטה במסגרת אירוע קידום התרבות הקולינרית של יפן בישראל…”

 

ראיון עם אהרוני, 7 ימים

מדי פעם, באופן נדיר, מבצבץ מבין שפע הכישרונות יהלום של ממש, בולט ומנצנץ למרחקים. אחד כזה, שרק מפציע עכשיו, ותשמעו לי עוד ידובר בו רבות – הוא מידן סיבוני.
שחוץ מכישרון הוא כולו חיוך והנעימות פשוט נשפכת ממנו.

מידן בג’רוזלם פוסט

Sushi chef Meidan Siboni, who frequently features at upper-class occasions, was invited to cook for Japanese Ambassador to Israel Koji Tomita at an event promoting Japanese cuisine in Israel.

תפריט